محل تبلیغات شما




مواد لازم برای ترشی لوبیا سبز با روش اول :


لوبیا سبز                                              450   گرم 

سیر 4 قاچ شده                                  3   حبه 

فلفل سیاه دانه شده                      2   قاشق چایخوری

فلفل قرمز خرد شده                       0.25 قاشق چایخوری

نمک                                                        6 قاشق غذاخوری

شووید خرد شده                                   1 فنجان

سرکه                                                  1 و نیم فنجان

شکر                                                    3 قاشق غذاخوری

آب                                                             1.5   فنجان


تهیه ترشی لوبیا سبز




طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با روش اول :


1 قاشق غذاخوری نمک را در سه لیتر آب مخلوط  کرده و سپس ظرف آب نمک را روی حرارت بجوشانید .حالا لوبیا سبزها را که به اندازۀ 5 یا 6 سانتیمتر برش زده اید ، به آب نمک اضافه کرده و 1 دقیقه بجوشانید تا مقداری نرم شوند.سپس لوبیا سبزها را با صافی آبکشی کرده و بلافاصله در ظرفی دیگر که محتوی آب یخ است ، بریزید و اجازه دهید بماند و خنک شود ، سپس دوباره آنها را آبکشی کرده و بگذارید که خشک شوند.اگر اندازه لوبیاها مساوی نیست ، می توانید دوباره کمی سرد و ته لوبیاها را برش زده تا به اندازه ی مناسب در آیند .درون  شیشه ای  که برای این کار در نظر گرفته اید  سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را بریزید و بعد  لوبیا سبز ها را به حالت ایستاده درون  شیشه بچینید ، البته به شکلی که بالای لوبیا سبزها حدود 1 سانت با لبه ی شیشه فاصله داشته باشند.حالا شوویدها را در پارچۀ تمیزی پیچیده و سر پارچه را محکم ببندید و سپس درون قابلمه ای کوچک قرار دهید.در ادامه آب، سرکه، شکر و 5  قاشق غذاخوری دیگر نمک را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت بالا به جوش آورید و در حالت جوش  10 دقیقه شوویدها را در این مخلوط نگهدارید ، سپس شوویدها را از مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکه بیرون کشیده و به جوشاندن ادامه دهید.بعد از 2 یا 3 دقیقه ، مخلوط آب ، نمک ، شکر و سرکۀ داغ را روی لوبیاهای درون شیشه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند و سپس بدون این که درپوش شیشه را ببندید آن را در گوشه ای  بگذارید تا به دمای اتاق برسد.بعد از آن درپوش شیشه را ببندید و به مدت 7 روز شیشه را در یخچال نگهداری کنید تا آمادۀ خوردن شود.ولی باید توجه داشته باشید که بعد از اولین باز کردن درپوش  شیشۀ ترشی ، ترشی شما تا یک ماه یا کمی بیشتر ماندگاری و مرغوبیت خواهد داشت.



طرز تهیه ترشی لوبیا سبز




مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز با روش دوم :


لوبیا سبز تکه تکه شده                                نیم  کیلوگرم

سیر                                                                ۵۰ گرم

هویج نگینی ریز خرد شده                        ۲ عدد بزرگ 

فلفل دلمه ای رنگی                                   از هر رنگی یک عدد

سبزی های معطّر (ریحان و نعنا) و خرد شده            ۱۰۰ گرم

گل کلم ریز خرد شده                                     ۲۵۰ گرم

نمک                                                                  ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل تند                                                                  ۴ عدد

سرکۀ انگور سفید                                                به مقدار لازم

ادویه ترشی (تخم گشنیز،زیره سبز و گلپر)
که خوب ریز ریز شده باشد                                 ۲ قاشق چایخوری



تهیه ترشی لوبیا




طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با روش دوم :


یک قابلمه را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا وقتی که به جوش بیاید سپس یک قاشق سوپ خوری نمک به آب اضافه کنید . بعد لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب جوش بریزید و در این حالت برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس لوبیاها را آبکش کنید و بعد  سریع داخل آب سرد بریزید و مجددا آبکش کنید و بعد لوبیاها را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود .سپس هویج، فلفل دلمه ای های رنگی و گل کلم را خرد کرده و روی پارچه تمیزی پهن کنید.حالا سبزی های معطّر را هم پاک کرده و بشویید و مثل سایر سبزیجات اجازه بدهید آب اضافی آن گرفته شود ( این نکته برای تهیه همه انواع ترشی ها مهم است و از کپک زدن ترشی جلوگیری می کند) .بعد حبه های سیر را با دستگاه غذاساز یا هر دستگاه دیگری که دارید کاملاً ریز ریز و یا رنده  کنید .بعد از این کارها همه سبزیجات، یک قاشق سوپ خوری نمک و ادویه ترشی و سرکه را هم در ظرف دیگری با هم مخلوط  کنید . توجه داشته باشید که سرکه باید در حدی اضافه شود که فقط روی سبزیجات را بپوشاند ، و سپس فلفل های تند را هم به صورت درسته به محتویات ظرف اضافه کنید.حالا یک ظرف شیشه ای که برای نگهداری ترشی مناسب باشد را تمیز شُسته و کاملاً خشک کنید.لوبیاها را داخل ظرف شیشه ای بچینید و سپس هویج ها ، فلفل دلمه ای ها ، گل کلم ، سبزی های معطّر ، سیر ، سرکه و سایر مواد را به لوبیاها اضافه کنید . 
شیشه ترشی را در جای خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید  قرار دهید.بعد از گذشت ۱۵ روز ترشی آماده خوردن است و شما می توانید در کنار غذا آن را میل کنید.

 


گردآوری ، ویرایش و نگارش :کاروک



راههای درمان کبد چرب در خانه

هِدسِت چیست ! و انواع هدفون کدامند ؟

خودروی مگان را بهتر بشناسیم !

  ,، ,ترشی ,آب ,سپس ,لوبیا ,    ,لوبیا سبز ,کرده و ,شده   ,را در ,توجه داشته باشید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

The Latest Wholesale NHL Anaheim Ducks Jerseys. czechelwarteaa بسم الله الرحمن الرحیم deftwindica tawdracolta Ashley's memory breezniboore cheapjuicycouture هومیوپاتی و طب سنتی و طب سوزنی و ماساژ درمانی وآرماتراپی وطب های مکمل SINOTRUK Howo Parts,China Truck Parts & Accessories,Engine Connecting Rods Suppliers